Om T-Consulting

INDEX

T-CONSULTING

MOBIL DISCO

BUDGET

OUTDOOR

KONTAKT

 

T-consulting er en enkeltmands hobbyvirksomhed.

 

Jeg hedder Thomas. Jeg har mange år arbejdet i forsvaret og har efterfølgende haft flere lederjobs i større Danske virksomheder.

 

Min fritid bruger jeg en del ude i det fri. Så hvis du gerne vil ud i naturen, enten med familie, venner eller kollegaer. Så kan du booke mig til at vejlede jer. Det kan f.eks. være hvad du skal være opmærksom på i forhold til planlægning, hvad skal man pakke, udstyr, bål, bivuak, madlavning i det fri. En intro til de grundlæggende outdoor færdigheder så I er klædt på til, at jeres tur bliver en succes. 

 

Jeg har også en lidenskab for musik, lyd og lys. Derfor har jeg bygget mig et mobildiskotek som jeg nyder at tage ud til fester og diverse arrangementer med.

 

Struktur og ordenssans har altid været en stor del af mit liv. Jeg har for eksempel lavet et par gode og simple værktøjer.

Et budgetværktøj til enkelt person, eller den lille familie. Jeg kan skræddersy det til dig, så du kan styre din økonomi. Jeg giver gerne råd og vejledning, hvis du syntes at du har brug for et skub, men ikke vil udstille dig selv i Luksusfælden.

Og så har jeg lavet et vagtplanlægnings/ressourcestyrings -program til den lille virksomhed (pt. Op til 10 ansatte, men kan udbygges)

 

Jeg bor i Næstved men jeg har bil, så jeg kommer da lidt ud en gang imellem.